AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR ALMELO

TROUBADOUR ALMELO

PRIJS 3 UUR: 4 uur € 495
EXTRA UUR:

REISKOSTEN: in overleg

Prijzen zijn excl. btw

GELUID: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment 1 troubadour almelo
geluidsfragment 2 troubadour almelo


4 acts voor de prijs van één:

Troubadour, Zanger/Gitarist, One-man-band en Entertainer


Deze troubadour die optreedt door heel Nederland is veelzijdig en allround. Met vele optredens per jaar is hij ideaal om uw feest op te vrolijken!

Troubadour Almelo loopt met zijn gitaar tussen de pratende / dinerende / luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire al improviserend op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel!

Repertoire

Troubadour Almelo bezit een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk, country, nederlandstalig, rock and roll, latin), die hij aan elkaar verbindt met cabareteske praatjes (wanneer u dit wilt).

Met Troubadour Almelo kunt u werkelijk elke avond naar tevredenheid en op maat passend tot een geslaagd feest maken, zonder enige twijfel!


Prijzen

Een 4 uur durend optreden bedraagt € 550. Wenst u deze troubadour minder lang (bijv. 2 of 3 uur) op een doordeweekse dag, dan hanteert de troubadour een goedkoper tarief.

REACTIES VAN KLANTEN

"Geweldige avond met ongeveer 100 gasten. En lekker veel verzoeknummers. Aanrader!" Frans Welkamp - 16 juni 2018


"Troubadour Almelo was een sfeerverhogende aanwezigheid op mijn verjaardagsfeest!" mevrouw Elzing - 12 juni 2016


"Wat zijn we blij dat we jou uit Friesland gehaald hebben om in Brabant ons te helpen bij het realiseren van een geweldig feest!! Je bent een professioneel entertainer die jong en oud op hun wensen bedient met passende muziek en ze daardoor ook nog op de vloer krijgt!! Bedankt voor jouw bijdrage aan ons 50 jarig jubileum waar iedereen zeer tevreden op terug kijkt! Tonny en Piet uit Rijen - 24 september 2013


"Rob is een echte troubadour. Een kwinkslag hier en een grap of grol daar. Een begaafd gitaarspeler. Met nummers van de Shadows ogen dicht en je denkt weer aan 50 jaar terug. Hulde Rob, bedankt voor de gezellige dag. Volgend jaar wil ik weer "gebruik" van je maken. Nogmaals bedankt en veel succes." Groet, namens Evenementcommissie FIDELITAS.
Ton Vermeulen - 6 april 2013


"Mede dankzij jouw, zullen we nog lang nagenieten van een zeer geslaagd feest. Jong en oud heeft van jouw muzikale bijdrage genoten. Nogmaals bedankt." Groeten van Martin en Lucie Hendrikse - 15 september 2012


"We hebben net het 50 jarige verjaardagsfeest van mijn man gehad. Wat een sfeer en wat een feest! Iedereen heeft met volle teugen genoten! Bedankt je was geweldig!" Groetjes van de Bakkertjes - 02 juli 2011


"Jij was onze entertainer tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Man, je hebt onze verwachtingen overtroffen, niets dan lof van al onze gasten en van Clazien en mij. Wat een geweldige variatie en interactie, je bent een topartiest. Ik wil je bij een ieder aanbevelen die iets te vieren heeft. Mede namens Clazien en al onze gasten wil ik je bedanken voor deze onvergetelijke avond."
Harry en Clazien Middelbos - 18 december 2010


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Almelo Overijssel - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl