AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR AMSTERDAM 2

TROUBADOUR AMSTERDAM 2

PRIJS 3 UUR: € 325
EXTRA UUR: € 75
Prijzen zijn excl. btw

REISKOSTEN: € 0,25 per km berekend vanaf Amsterdam

GELUID: inclusief geluidsversterking
Diverse bezettingen mogelijk

MUZIEKFRAGMENTEN:

Frans lied
Engels lied
Nederlands lied


Pop Country Rock'n Roll Reggae Nederlandstalig en meer...

Deze Amsterdamse troubadour loopt met zijn akoestische gitaar, zingend en spelend rond tussen de aanwezige gasten, praat met de mensen en vertelt zo nu en dan, tussen zijn liederen door een verhaal. Met een allround repertoire brengt hij muziek van vroeger en van nu, die voor velen wel herkenbaar is, zodat de gasten ze lekker kunnen meezingen. Het volume is dusdanig dat er voldoende ruimte is voor de gasten om te kunnen blijven praten en er een aangename achtergrondmuziek-sfeer ontstaat.

Over de troubadour

Je zou hem kunnen omschrijven als een troubadour van deze tijd, die zingend en spelend tussen de mensen rondloopt. Na jaren in bands te hebben gezongen en gespeeld, heeft hij zich de laatste 15 jaar vooral veel bezig gehouden met akoestische muziek en nog steeds. Als zanger/gitarist vermaakt hij de mensen, met die liedjes die ze graag willen horen, akoestisch, dus puurder kan het niet. Weliswaar leven we in het jaar 2018, maar het bourgondische leven bestaat vandaag de dag nog steeds, dus ook de sfeer die dat met zich meebrengt; de geur van gebraden vlees, een ontspannen atmosfeer en op de achtergrond... akoestische muziek.

Vele bekende en swingende nummers passeren de revue, voor jong en oud, zodat naarmate de avond vordert de mensen vanzelf gaan meezingen en het een oergezellige avond wordt... Juist in deze tijd van harde beats en trance is het soms goed om weer eens terug te gaan ’back to basic’, een stem en een akoestische westerngitaar, een zanger die de mensen vermaakt en zich inleeft in het verhaal van het lied dat hij zingt.


Gekuidsversterking

Het komt regelmatig voor dat het akoestische zang en gitaarvolume onvoldoende blijken te zijn en dat is natuurlijk jammer. Deze Troubadour denkt graag met u mee en biedt de optie om zijn zang en gitaargeluid uit te versterken.

Hiervoor gebruikt hij draadloze zang - en gitaarversterking zodat hij toch zingend en spelend kan rondlopen tussen de gasten, en het geluid overal goed te horen is. De ervaring leert dat tijdens feesten waarbij meer dan 50 gasten aanwezig zijn het aan te raden is om geluidsversterking te gebruiken.


Repertoire

Met een allround repertoire van ongeveer 200 nummers, brengt de troubadour vrijwel alleen bekende en swingende liedjes. Vanaf de SIXTIES en SEVENTIES tot en met HEDENDAAGSE MUZIEK. Pop, Country, Rock'n Roll, Reggae, Nederlandstalig, Frans, en Spaans voor jong en oud en alles daar tussen in.

Geschikt voor kleinschalige evenementen zoals receptie bruiloft, diner, verjaardag, tuinfeest, bedrijfsfeest, maar ook in restaurants, eethuizen, steakhouses en andere horeca.

Everybody needs somebody from Jan Nijwening on Vimeo.
REACTIES VAN KLANTEN

"Bedankt, mede dankzij jou was de feest avond zeer geslaagd. Top!" Vagn en Antoinet - 26 augustus 2017


Een fijn optreden en een heel flexibel persoon. Het was een geslaagde middag." Cees Bleijenberg / Tuinpark T.I.G.E.N.O. - 18 mei 2014


"Wij lagen met 22 zeilboten voor de kade, en iedereen zat een beetje suf van de hete zon op de boten. De troubadour bleef niet op de kade, maar klom aan dek en zong alle schippers en bemanning vanaf de zeilboten toe. Strakke actie, net wat de middag op dat moment nodig had om helemaal los te komen. Aanrader!"
Dhr. Roos - 27 mei 2012


"Wij willen u ontzettend bedanken voor het creeren van een gezellige sfeer tijdens het verjaardagsfeest van meneer Velten op onze locatie. Jammer dat het weer niet mee zat, echter waren we zeer blij dat u ruim op tijd bij ons aanwezig kon zijn, zeer prettig. Mochten we weer eens muzikale ondersteuning zoeken tijdens feesten zullen we zeker aan u denken en u tevens aanraden bij derden. Bedankt!
Michelle Schelvis - 3 februari 2012


"We hebben een zeer geslaagd feest gehad, mede dankzij onze troubadour. Hij was de hele avond aanwezig, maar ook niet. Als hij speelde vond iedereen het geweldig, maar kon men ook gewoon praten. Hij was op een prettig manier aanwezig. Iedereen heeft van hem genoten. Veel leuke reakties van onze gasten."
Co en Dineke Revenberg- 06 november 2010


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Amsterdam Noord-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden. 
       
    AlleTroubadours.nl