AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR BOXTEL

TROUBADOUR BOXTEL

PRIJS 3 UUR: € 295 incl. btw
Als duo € 495 incl. btw
EXTRA UUR: € 75


REISKOSTEN: inclusief binnen straal van 40km

GELUID: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment troubadour Boxtel 1
geluidsfragment troubadour Boxtel 2
geluidsfragment troubadour Boxtel 3


Reeds op vroege leeftijd zat Troubadour Boxtel in bandjes als zanger en gitarist. Nu is hij al jaren “on the road” en treedt op als Troubadour. Zijn repertoire bestaat maar liefst uit 1000 nummers.

Een gevarieerd repertoire, herkenbare liedjes over het leven, meezingers van toen.. het is allemaal aanwezig.

Met veel succes treedt Troubadour Boxtel op voor markten, braderieën, openingen, recepties, trouwerijen, middagen in bejaardenhuizen. Voor feesten met een nostalgisch tintje, voor een goede polonaise, voor diepgang, voor lief en leed..eigenlijk voor alles.

Troubadours Duo

deze troubadour samen met ...vormde vroeger met haar zus wereld beroemd duo....nu te boeken samen met troubadour Boxtel.... Troubadour Boxtel treedt ook samen op met een van de beste Nederlandse zangeressen Caren Wood. Zij vormde vroeger met haar zus het beroemde duo Maywood. Zij stonden maar liefst in 52 landen in de hitparade. Nu te boeken met een zeer groot all-round repertoire. Van Guus Meeuwis tot Sinatra en Carpenters en natuurlijk komen ook Maywood successen voorbij.

Een waardevolle invulling van uw feest opening of receptie.
Prijs voor 3 uur € 595 incl. btw.

Hebt u een hele speciale gelegenheid en wilt u iemand echt verrassen? Laat Troubadour Boxtel een lied componeren, toegespitst op degene waar u het voor bedoeld heeft!


REACTIES VAN KLANTEN

"Een heel leuke avond gehad, rustige man die goed kan zingen en veel nummers kent." 26 juni 2021 - Irma Steenbakkers


"Naar Frankrijk gekomen voor een uitermate sfeervol optreden. Troubadour Boxtel paste geweldig in het tuinfeest tussen de barbecue en de haardvuren van ons oude landhuisje. Sloot naadloos aan bij de sfeer en het gezelschap en heeft mede hierdoor iedereen een fantastische avond bezorgd." 29 april 2017 - Jan van Zwieten


"Hij was in één woord fantastisch en voor iedereen aanbevolen. Voelt de stemming goed aan en speelt er op in. Een zeer goede muzikant en zanger."
Theo.v.Cranenbroek - 20 februari 2016


"We hebben een geweldig feest gehad, mede dankzij het optreden van Troubadour Boxtel. Op ons verzoek om niet te veel decibellen te gebruiken heeft hij zonder moeite voldaan. Hierdoor was het een gezellig samenzijn met heerlijke achtergrond muziek. Nogmaals dank." Pierre en Greetje Maas - 30 juni 2013


"De keuze van Troubadour Boxtel op ons feest was een schot in de roos. Keurig op tijd, netjes, voelde de sfeer goed aan. Was een positieve bijdrage.
Fam Vavier - 25 mei 2013


"Wij zijn er zeer tevreden over geweest, zo hadden wij het ook ongeveer verwacht. Mooie nummers in combinatie met een prachtig gitaarspel en stem. Onze dank hiervoor, vriendelijke groet Annie en Harrie van der Hagen - 3 februari 2013


"Afgelopen zaterdag werd mijn man 4 x 11. Tijd voor een feestje met muziek natuurlijk! Het feest begon om 16 uur en Troubadour Boxtel kwam om half 8. Hij had gelijk de stemming erin! Er werd fanatiek gedanst, geklapt, geschunkeld en gezongen. De troubadour was van alle markten thuis. Nederlandstalig, Duitstalig en bekende Engelse meezingers. Het was echt een toevoeging op ons feest. Een welkome, vrolijke noot die ervoor zorgde dat het hele feest in beweging bleef!" Miranda Lijssen - 27 oktober 2012


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Boxtel Noord-Brabant - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl