AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR DEN HAAG

TROUBADOUR DEN HAAG

PRIJS 3 UUR: 2 UUR 325
prijzen zijn excl. btw
EXTRA UUR: 100

REISKOSTEN: incl. binnen straal van 50km vanaf Den Haag, daarbuiten
0,19 per km

GELUID: nvt

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment Den Haag 1
geluidsfragment Den Haag 2
geluidsfragment Den Haag 3


Deze moderne troubadour brengt met zijn akoestische gitaar een avondvullend liedjesprogramma boordevol meezingbare hits.

Zijn show is bij uitstek geschikt voor de wat kleinere feesten zoals verjaardagen, recepties, bruiloften of een speciale wens.

Repertoire

In zijn repertoire zitten mooie luisterliedjes, maar ook uptempo rockers, stampers en meezingers! Door zijn jarenlange ervaring als muzikant op vele feesten waar hij gespeeld heeft, voelt hij precies aan welk nummer het beste past op elk tijdstip van de avond. Zijn complete repertoire kunt u bij ons aanvragen.

Hij speelt vooral veel unplugged alle herkenbare catchy popsongs vanaf de sixties tot en met de recente hitparade. Kiest u voor het meer swingende danswerk, dan maakt hij gebruik van orkestbanden.

Persoonlijk Lied

Troubadour Den Haag is ook songwriter en kan ook een persoonlijk lied op maat maken met anekdotes of highlights van uw leven. Op bruiloften vaak gedaan.

Troubadour Den Haag treedt onder andere op in de regio's Leiden, Wassenaar, Den Haag, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Katwijk en Gouda. Woont u buiten de provincie, dan komt hij ook graag naar u toe.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij hebben een heel fijn feest gehad met deze troubadour. Hij voelde zijn rol aan en paste zich goed aan aan de omgeving en de gasten. Waar te veel op de voorgrond ongepast was, was hij op de achtergrond en waar een moment in de spotlight gepast was, wist hij de juiste toon te zetten, passend bij de omgeving en gasten. Ik zou hem zeker nog een keer boeken bij een volgend feest. Een aanrader!"
Joris van der Heijden - 21 augustus 2015


"Bedankt voor je bijdrage aan ons feest. Het was precies zoals we het ons van te voren hadden voorgesteld. We hebben van je muziek genoten."
Jan en Paulien de Graaf - 31 augustus 2013


"Wij hebben een feest gehad waar de troubadour uit Den-Haag aanwezig was. Hij heeft ons een geweldige avond bezorgd. Hij kreeg alle voeten van de vloer. geweldige avond gehad!!!! Voor een volgend feest is hij de eerste waar we dan aan denken. Met z'n muzikale kwaliteiten plus het aanvullen van het feest kunnen we zeggen: het was super!" 04 november 2011 - familie Oostdam


"Het was een geweldig feest mede dankzij deze troubadour, hij voelt goed aan wanneer en wat ie moet spelen op het juiste moment! Wij hebben genoten! Onze hartelijke dank voor een mooi feest met leuke herinneringen!"
Tineke Zsabang - 25 juni 2011


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Den-Haag Zuid-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl