AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR DORDRECHT

TROUBADOUR DORDRECHT

PRIJS 3 UUR: € 395 of 2 uur € 330
EXTRA UUR: € 55

Prijzen zijn excl. btw

REISKOSTEN: incl. binnen 100 km

GELUID: € 50 incl. btw voor versterking met zenders

MUZIEKFRAGMENTEN:

Engels lied Dordrecht
Nederlands eigen lied Dordrecht a
Nederlands eigen lied Dordrecht b


OVER DE TROUBADOUR

Deze in Amsterdam geboren muzikant groeide op in Zeist en studeerde gitaar aan het Rotterdams conservatorium. Als gitarist en zanger speelt hij op de meest uiteenlopende locaties. Van kastelen tot huiskamers en van cafés´s tot theaters. In de zomermaanden begeeft hij zich graag naar warme landen waar hij als een echte troubadour van het leven geniet.

Zijn optredens onderscheiden zich door een grote variatie in muziek waarbij alles toch een mooi geheel vormt. Zijn muziek behoudt - zelfs wanneer versterkt wordt gespeeld - altijd zijn uitgesproken akoestische karakter.


REPERTOIRE

Het repertoire van deze troubadour is zeer divers en bestaat uit luisterliedjes, grappige liedjes en instrumentale muziek. Hij kent enkele honderden teksten uit zijn hoofd en zit daarom nooit om een liedje verlegen. Hij zingt voornamelijk in het Nederlands, Engels en Frans.

Deze troubadour begint doorgaans met sfeer- en luisterliedjes als Verdronken Vlinder, Streets of London, Vincent of Het Dorp. Daarna volgt een vlotter repertoire dat leuk, mooi, grappig en voorzichtig meegezongen kan worden. Hij sluit het optreden af met vrolijke beschaafde meezingers als Het Land Van Maas en Waal, The Boxer, If I Had A Hammer, Het Is Een Nacht, Malle Babbe.


AKOESTISCH OF VERSTERKT

Als troubadour speelt hij, afhankelijk van de locatie, het liefst akoestisch voor groepen tot circa tachtig personen. Daarboven gaat zijn voorkeur uit naar het met een zender licht versterkt spelen.

SPECIAAL LIED SCHRIJVEN

Deze troubadour is ook tekstschrijver. Hij kan voor uw feest of gelegenheid een speciaal lied schrijven op basis van aangeleverde info. Kosten €50. Een cd opname ervan kost €75. Troubadour Dordrecht treedt onder andere op in de regio's Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem en Zeeland. Woont u buiten de provincie, dan komt hij ook graag naar u toe. Binnen een straal van 100 km zijn de reiskosten gratis.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wij hebben enorm van zijn optreden genoten tijdens het feestje toen we 40 jaar getrouwd waren. Verschillende mensen hebben ons aangesproken dat ze de muziek(ant) zo waardeerden. Zeker aanbevolen!!" heer J. Verhoog - 01 september 2018


"Troubadour Dordrecht bewoog zich tijdens ons intieme trouwfeest onopvallend tussen de gasten maar was muzikaal opvallend (positief) aanwezig. Hij heeft een antenne om de juiste mensen te benaderen met zijn praatje, zijn muziekkeuze en zijn entertaining. Mooie muzikale opbouw van de avond, precies zoals we dat graag wilden. Veel gehoorde opmerking van onze gasten: "Wat een vondst om een (deze) troubadour in te huren". We zouden deze troubadour zo weer op een feestje willen hebben."
Monique en Jalyk - 14 juli 2018

"Ik had de troubadour geboekt zonder dat ook maar iemand ervan afwist. Het was leuk te zien hoe iedereen reageerde toen hij aankwam met zoiets van: Wat is dit nu weer. Van iedereen, van jong tot oud, zeer leuke reacties gehad. Hij voelde de sfeer goed aan en maakte er echt een feestje van. Was echt zoals ik mij voorgesteld had."
Jan de Heus - 30 juli 2016


"Troubadour Dordrecht paste goed in ons feest. De Wierickerschans heeft de uitstraling van een kasteel en daar paste onze troubadour bij. Speelde en zong leuk, precies de songs die wij prefereerden: back to THE sixties. Maar was op geen enkele wijze opdringend aanwezig. Dat voelde hij goed aan. Vriendelijke uitstraling."
heer Huizer- 30 augustus 2014


"Troubadour Dordrecht heeft bij ons tuinfeest op een geweldige manier performed. Hij voelde de sfeer goed aan. Goede fuif gehad." Marcel vd Priem - 15 juni 2013


"Wij, Mijneke en ik, zijn bijzonder tevreden over het optreden van zaterdag 15 september j.l. Rustig begonnen tijdens het diner, niet overheersend, wel passend bij het totaal. Later op de avond met wat meer power en persoonlijk naar een aantal gasten. Het slotgedeelte met veel vaart en geheel passend bij de sfeer van dat moment Wij hebben veel positieve reacties van onze gasten gekregen. Jouw muzikale inbreng was zeker een grote bijdrage aan een mooie, gezellige en warme sfeer op onze feestavond. Hartelijk dank hiervoor. Hartelijke groeten.
Freek en Mijneke van Dulst - 15 september 2012


"Troubadour Dordrecht heeft een positieve, muzikale bijdrage geleverd aan het geslaagde feestje t.g.v. mijn tachtigste verjaardag. Hij voelde de sfeer goed aan. Wisselde oude en nieuwe liedjes soms op vertederende wijze in "samenspraak" met onze jongste kleindochter Olivia van 6 jaar op goede wijze af. Tal van onze gasten waren ook erg enthousiast over zijn optreden. Een aanrader wat ons betreft."
Gijs de Bruin - 14 april 2012


"Bij deze een reactie op ons feestje ter gelegenheid van mijn verjaardag. Wij, en daar bedoel ik mee mijn 50 feestgangers, hebben samen met Troubadour Dordrecht een geweldige avond gehad. De reacties waren zonder meer lovend. Er zijn al familieleden die hem op hun bruiloft willen laten spelen. Namens de Fam. Vos bedankt!" Familie. Vos - 10 september 2011


"Afgelopen zaterdag hebben wij een geslaagd tuinfeest gehad. Het feest was in alle opzichten geslaagd, zeker ook dankzij de professionele en goede invulling van deze troubadour. Alle gasten spreken nog lovend over zijn inbreng in het feest. Hij proeft prima de sfeer, stelt zich bescheiden op in kleine kring, maar weet ook als de sfeer het toelaat grotere groepen te vermaken met een breed scala van liederen en goede samenzang met de groep. Bedankt voor de fantastische inbreng en dat je ook bereid was na 4 uur nog een extra uurtje voor ons door te trekken toen de gasten daar om vroegen." Mariette en Jan Jongeneelen - 20 augustus 2011


"Wij hebben genoten van een gezellige avond. Wij bewonderen zijn grote repertoire en de manier waarop hij sfeer wist te scheppen! Cocky Gilhuis - 29 mei 2010


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Dordrecht Zuid-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl