AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR EEMNES

TROUBADOUR EEMNES

PRIJS 3 UUR: € 450
EXTRA UUR: € 125

Prijzen zijn excl. btw

REISKOSTEN: bij 4 uur geen reiskosten

GELUID: in overleg


"Roept u maar en ik zing het!" - verstaanbaar zonder veel decibellen staat deze troubadour voor een akoestische muzikale invulling van uw gelegenheid van intiem diner tot congres. Multi-inzetbaar als troubadour, dichter of entertainer!

Hij kan ingezet worden als:

middeleeuws troubadour, modern troubadour, straatmuzikant, aangever, entertainer, presentator, zanger, sneldichter, liedjesmaker, welkomst heter, zingend decorstuk, improvisator of minnestreel

Qua repertoire ligt zijn specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire bestaat ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.

Hij komt in al uw speciale wensen tegemoet:

een speciaal lied tijdens uw trouwceremonie, ter promotie van uw bedrijf of product, jubileum, verjaardag of andere speciale gelegenheid en een CD als herinnering aan een speciale gebeurtenis of mijlpaal binnen het bedrijf of als een origineel eigen relatiegeschenk.

De afgelopen jaren heeft hij voor veel mensen een liedje geschreven t.g.v. een bruiloft, afscheid, jubileum, bedrijfsopening, congres, verjaardag, etc. Voorheen werd dat eenmalig gezongen en had men achteraf alleen de tekst en de herinnering. Daar is vanaf heden verandering in gekomen: het is nu mogelijk deze liedjes speciaal voor u op een CD te zetten!


REACTIES VAN KLANTEN

"De gemeente Muiden gaf haar eindfeest onder bijzondere omstandigheden. Dat wat een spetterend eindfeest had moeten worden, moest plotseling door omstandigheden worden versoberd. Pianist Eemnes heeft zijn optreden direct aangepast, de sfeer uitstekend aangevoeld en het was mooi om te zien hoe hij op de ingewikkelde situatie inspeelde. Het was een plezier om met hem te werken en echt iemand om te onthouden voor een volgende keer!" Paula Siegers - 18 december 2015


"De Troubadour uit Eemnes was bijzonder goed in staat om in te schatten wat bij de diverse personen op het feest in de smaak zou vallen; zowel bij kleine kinderen, hun ouders en grootouders als bij de andere gasten. Zeer aanwezig, niet te nadrukkelijk, maar aangenaam. Ik was sceptisch vooraf, maar enthousiast achteraf! Een aanrader voor wie een andere invulling van zijn party wil geven."
mevrouw van Spanje - 03 juni 2012


"Het was een goede aanvulling op de avond met de wijk- en dorpsraden van de Gemeente Breda. De troubadour verwoordde goed wat er in de themagesprekken op tafel kwam en gaf hier nog wat extra sfeer aan door de muzikale begeleiding. Het gaf een mooie afsluiting aan deze avond. Dank hiervoor."
Yvonne Dirven - 03 november 2009


"De troubadour heeft op een geweldige manier bijgedragen aan een geslaagd feest op 6 juni. Hij heeft precies begrepen wat de bedoeling van zijn optreden was en speelde uitstekend in op de wensen van onze gasten. Zeker voor herhaling vatbaar." Nelly & Cees Snoek - 06 juni 2009


"Erg persoonlijk en warm. Deze troubadour verstaat zijn vak."
Dhr. Brouwer - 28 februari 2009


"Geweldig leuke vent en op een positieve manier best een beetje "geschoffeld" ... gangmaker, past zich goed aan aan de omstandigheden en kan ook goed op de achtergrond functioneren. Voor herhaling vatbaar."
mevrouw van Dam - 19 september 2008


"Geweldig! Hij weet echt sfeer en gezelligheid te brengen op onze avond, wij zijn blij dat hij op ons feest was. Hij kan vele soorten liedjes zingen...echt geweldig. Iedereen heeft een gezellige avond gehad met deze troubadour en wij een leuk feest! Zonder hem was ons feest niet geweest zoals we nu hebben gehad!"
heer Schreuder - 28 juni 2008


"Mijn 50ste verjaardagsfeest was een geweldig festijn dat ik nooit zal vergeten. Ik ben gewend mijn feestjes te vieren met live muziek en dit keer viel mijn keuze op een troubadour, met groot succes! Hartelijk dank aan de troubadour!"
Jeannette Biesbroeck - 19 april 2008


"De troubadour heeft ons feestje van een geweldige sfeer voorzien. Hij heeft alle gasten op een persoonlijke manier welkom geheten en was gezellig aanwezig daar waar de sfeer dat toeliet. Hij voelt goed aan wat de mensen van hem verwachten zonder opdringerig te zijn en kan echt alle liedjes op een gezellige manier brengen. We hebben van hem genoten en mede dankzij hem had ik een fantasche 40ste verjaardag. Bedankt!" Jacqueline Tijssen - 25 november 2007


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Eemnes Noord-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl