AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR HELMOND

TROUBADOUR HELMOND

PRIJS 3 UUR: € 450
EXTRA UUR: € 125

Prijzen zijn excl. btw

REISKOSTEN: inclusief binnen straal van 40 km van Erp, daarbuiten € 0,25 per km

GELUID: inclusief


Pop, Country, Rock'n Roll, Ballads, Nederlandstalig en meer...

Deze Brabantse vrouwelijke troubadour brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Zij maakt muziek van vroeger en van nu, die velen zullen herkennen. De gasten kunnen ongestoord blijven praten zodat er een aangename achtergrondmuziek-sfeer ontstaat of ze kunnen gezellig meezingen.

Over de troubadour

Je zou haar kunnen omschrijven als een moderne troubadour, die zingend en spelend tussen de mensen rondloopt. Deze veelzijdige troubadour / zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd.

Ze is altijd zeer gedreven en perfectionistisch in haar optredens waarbij ze haar repertoire "up to date" houdt, zodat zij bij elke gelegenheid volledig tot haar recht komt. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genres, waardoor ze flexibel inzetbaar is.

Repertoire

Deze vrouwelijke troubadour heeft een allround repertoire. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren '50, '60, ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk, The Pointer sisters, The Trammps. Ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van Norah Jones, Bonnie Rait, Etta James, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra. Ook nederlandstalige feestmuziek is mogelijk: nummers van o.a. Marianne Weber, Jan Smit, Frans Duijts, Rene Schuurmans, enz.

Diverse bezettingen

Deze troubadour kan naast haar act als troubadour solo optreden als zangeres, maar ook in verschillende bezettingen. Zij is daarom uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privéparty, tuinfeest, bruiloft, evenement, maar ook in restaurants, eethuizen, steakhouses en andere horeca.

Ook een authentiek optreden van Janis Joplin, geheel in stijl, behoort tot haar mogelijkheden.

Deze spontane troubadour heeft ook een speciaal repertoire met country-nummers van oa. Patsy Cline en Reba Mcentire waarbij zij zichzelf met gitaar begeleidt.


REACTIES VAN KLANTEN

"Gisteren met 50 vrienden en familieleden ons 45 jarig huwelijk gevierd. Voor ons is de tijd van harde muziek voorbij dus op zoek gegan naar een troubadour. Op deze site vond ik Troubadour Helmond en heb contact met haar opgenomen. Zij heeft gedaan wat ik wilde: achtergrondmuziek op een niveau zodat iedereen het een feest vond. Het grootste compliment kwam van een van m'n vrienden (hij speelt al jaren tuba en heeft heel veel verstand van muziek). Hij zei: "Wooooh Huib, waar heb je haar gevonden! Wat een stem! En zo is 't. Dus: over 5 jaar weer?! Wij zeggen graag! want je bent GE-WEL-DIG!" 06 mei 2017 - Huib Kalkman"


"Geweldig. Gasten waren ook allemaal erg enthousiast. Goede performance en geweldige stem." mevrouw Terburg - 27 november 2016


"Een erg goed en ontspannen optreden van een goede zangeres. Met haar goede en ruime repertoire kon ze onze gasten laten genieten. Fijn aanwezig en niet overheersend in geluid heeft ze ons aangenaam verrast. En zelf is ze een warme persoonlijkheid. Een goede en perfecte keuze voor ons tuinfeest."
Jan van Gils - 07 juli 2013


"We hebben genoten. Troubadour Helmond voegde ECHT iets toe aan ons feest. Ze speelde fantastisch in op de groep en deed dat op een niet-opdringerige wijze. Prachtige stem en enthousiast gezongen. Dank voor de muziek." H.P. Versluis - 8 juni 2013


"Werkelijk een geweldige artiest. Wat heeft ze er een mooi feest van gemaakt zowel voor jong en oud. Klasse, we hebben van je genoten. Dankzij troubadour Helmond hebben wij er een fantastische herinnering er bij. Wij kunnen je aan iedereen aanbevelen. Bedankt!" Wil en Marian van Zuijlen - 31 juli 2011


"Deze vrouwelijke troubadour bleek de perfecte keuze voor ons trouwfeest. We hadden een zeer geslaagd feest, niet in het minst door de bijdrage van de troubadour. Ze voelt perfect aan wat past op zo'n avond, heeft een zeer breed repertoire en bovendien een geweldige zangstem. We kregen vele enthousiaste reacties op haar optreden en haar naam is bij een aantal mensen genoteerd."
Aad Atteveld - 18 juni 2011


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Helmond Noord-Brabant - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl