AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR HILVERSUM

TROUBADOUR HILVERSUM

PRIJS 3 UUR: 4 uur €495 incl. btw (bedrijven excl.)
EXTRA UUR:

REISKOSTEN: inclusief

Werkt door heel Nederland!

GELUID: inclusief

MUZIEKFRAGMENTEN:

geluidsfragment troubadour Hilversum-a
geluidsfragment troubadour Hilversum-b


4 acts voor de prijs van één:

Troubadour, Zanger/Gitarist, One-man-band en Entertainer


Deze troubadour die optreedt door heel Nederland is veelzijdig en allround. Met vele optredens per jaar is hij ideaal om uw feest op te vrolijken!

Troubadour Hilversum loopt met zijn gitaar tussen de pratende / dinerende / luisterende mensen door en snijdt zijn repertoire al improviserend op maat van persoon tot persoon, van tafel tot tafel!

Repertoire

Troubadour Hilversum bezit een repertoire van ruim 300 songs (sixties, folk, country, nederlandstalig, rock and roll, latin), die hij aan elkaar verbindt met cabareteske praatjes (wanneer u dit wilt).

Met Troubadour Hilversum kunt u werkelijk elke avond naar tevredenheid en op maat passend tot een geslaagd feest maken, zonder enige twijfel!


Prijzen

U betaalt voor een 4 uur durend optreden €495 excl. btw.

Wenst u de troubadour minder lang (bijv. 2 of 3 uur) op een doordeweekse dag, dan hanteert de troubadour een goedkoper tarief.


REACTIES VAN KLANTEN

"Wat een geweldige en aimabele troubadour, waarvan niet alleen wij maar de hele zaal heeft genoten. Bedankt" Piet Sloot - 25 november 2018


"Alle gasten die aanwezig waren op mijn verjaardagsfeest hebben van je genoten. Je heerlijke repertoire, je gevoel voor timing, leuke humor en niet te vergeten je prachtige stem. We hebben mede dank zij jou een TOP feest gehad en ik heb het gevoel dat dit niet de laatste keer was dat we je gezien hebben. Veel succes en graag tot ziens." Eeuwke van der Wal - 26 april 2016


"Gisteravond ons 25 huwlijks jubileum gevierd met troubadour Sneek. Hij was in 1 woord geweldig. Muziek voor jong en oud, leuk met de kinderen. Krijgt de zaal mee, veel leuke reacties gekregen van de gasten. Zeker voor herhaling vatbaar."
Dhr. van der meer - 20 september 2014


"Wat zijn we blij dat we jouw uit Friesland gehaald hebben om in Brabant ons te helpen bij het realiseren van een geweldig feest!! Je bent een professioneel entertainer die jong en oud op hun wensen bedient met passende muziek en ze daardoor ook nog op de vloer krijgt!! Bedankt voor jouw bijdrage aan ons 50 jarig jubileum waar iedereen zeer tevreden op terug kijkt! Tonny en Piet uit Rijen - 24 september 2013


"Rob is een echte troubadour. Een kwinkslag hier en een grap of grol daar. Een begaafd gitaarspeler. Met nummers van de Shadows ogen dicht en je denkt weer aan 50 jaar terug. Hulde Rob, bedankt voor de gezellige dag. Volgend jaar wil ik weer "gebruik" van je maken. Nogmaals bedankt en veel succes." Groet, namens Evenementcommissie FIDELITAS.
Ton Vermeulen - 6 april 2013


"Mede dankzij jouw, zullen we nog lang nagenieten van een zeer geslaagd feest. Jong en oud heeft van jouw muzikale bijdrage genoten. Nogmaals bedankt." Groeten van Martin en Lucie Hendrikse - 15 september 2012


"We hebben net het 50 jarige verjaardagsfeest van mijn man gehad. Wat een sfeer en wat een feest! Iedereen heeft met volle teugen genoten! Bedankt je was geweldig!" Groetjes van de Bakkertjes - 02 juli 2011


"Jij was onze entertainer tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Man, je hebt onze verwachtingen overtroffen, niets dan lof van al onze gasten en van Clazien en mij. Wat een geweldige variatie en interactie, je bent een topartiest. Ik wil je bij een ieder aanbevelen die iets te vieren heeft. Mede namens Clazien en al onze gasten wil ik je bedanken voor deze onvergetelijke avond."
Harry en Clazien Middelbos - 18 december 2010


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Hilversum Noord-Holland - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl