AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR OSS

TROUBADOUR OSS

PRIJS 3 UUR: € 400 excl. 6% btw
EXTRA UUR: € 75

REISKOSTEN: in overleg

GELUID: in overleg


Troubadour Oss

Troubadour Oss is een geluksvogel. Hij combineert nl. zijn twee grote passies: overdag is hij economieleraar en 's avonds en in de weekenden maakt hij muziek op feestjes en in cafés. Daarnaast schrijft hij ook zelf nummers. Zijn repertoire is breed: naast eigen liedjes (uitgebracht op cd met 11 Nederlandstalige liedjes) speelt hij vele bekende Engelstalige en Nederlandstalige nummers. Van ballads en sfeervolle meezingers tot uptempo popliedjes van nu en vroeger.

Repertoire

Troubadour Oss heeft inmiddels veel ervaring opgedaan met optredens en de gasten kunnen bij hem zelf hun muziekkeuzes aankruisen op speciale Jukebox kaartjes. Van Bløf, de Dijk, Guus Meeuwis en André Hazes tot aan Elvis, The Beatles en Ed Sheeran. Voor ieder wat wils. Troubadour Oss zorgt ervoor dat de muziek echt iets toevoegt en zorgt voor een fijne sfeer die misschien wel uitnodigt tot dansen en meezingen.

Akoestisch of Versterkt

U kunt ervoor kiezen om zang en gitaar versterkt of akoestisch te laten klinken. Afhankelijk van de gelegenheid ptreedt de troubadour op op een podium of beweegt zich heel flexibel langs de tafels bij de gasten, waardoor hij nog persoonlijker op de wensen van de gasten kan inspelen.

Ook voor speciale wensen en aanvragen is Troubadour Oss altijd te vinden. Hij breidt zijn repertoire dan ook steeds verder uit.


Reacties van Klanten

"We zochten een extra muzikale invulling van ons feest, en kwamen via kennissen bij Jan terecht. Wij en onze gasten vonden het super. Live muziek... daar kan toch geen disk jockey tegenop. Ook het maken van afspraak met Jan ging erg soepel." Ton en Jacqueline”

"Jan heeft ons tuinfeest op een erg leuke manier muzikaal opgeluisterd. Als een moderne troubadour speelde hij op verschillende plekken in het huis en in de tuin voor onze gasten. We kregen naderhand veel enthousiaste reacties over het optreden. Zijn repertoire is breed genoeg om jong en oud aan te spreken. We kunnen hem van harte aanbevelen!" Karen en Joost

"Geboekt voor mijn 50ste verjaardag. Was weer top en een supersfeertje." Berrie" "Op alle vlakken gewoon fantastisch! Niks als complimenten gehad van de bezoekers van het evenement waar het optreden plaats vond. Ook het contract liep erg prettig en hij had en fantastische inzet!" - Misha


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Oss Noord-Brabant - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Troubadour Oss boeken


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl