AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR TILBURG

TROUBADOUR TILBURG

PRIJS 3 UUR: 2 uur €400 incl. btw
EXTRA UUR: € 75 incl. btw

REISKOSTEN: € 0,10 p/km retour vanaf Tilburg

GELUID: Gratis op aanvraag

MUZIEKFRAGMENTEN:

Geluidsfragment Nederlands lied
Geluidsfragment Engels lied
Geluidsfragment Frans lied


Troubadour Tilburg is van 15 februari t/m 13 maart met vakantie

Troubadour Tilburg in cijfers: al bijna 20 jaar onvermoeibaar aan het optreden op feesten en feestjes, meer dan 2000 keer, met 500 liedjes in 6 talen, variërend van het jaar 1500 tot aan een groot deel van de Top 2000.


Nou nou, indrukwekkende cijfers hoor! Maar waar gaat het ècht om?
Om uw feest een enorme meerwaarde te geven!!!


Door een ongedwongen, prettig contact met u en uw gasten wordt uw feest onvergetelijk! U bepaalt de sfeer en het repertoire. Met een oprechte vriendelijkheid en mooi spel en zang, klinkt hij helder en duidelijk vanuit de achtergrond wanneer uw gasten lekker bij willen praten, maar stelt hij op gepaste momenten ook hun zangtalent op de proef met heerlijke meezingers. Maar altijd alleen als de sfeer daarom vraagt.


Altijd is er de onbeperkte mogelijkheid van verzoekliedjes. Zowel de allerkleinste gast als de meest seniore feestganger kunnen bij hem op elk moment hun dierbaarste liedjes aanvragen. Ze worden altijd gespeeld, desnoods in een leuke improvisatie! Troubadour Tilburg is een moderne 21e-eeuwse troubadour, maar voor wie dat wenst zijn er ook die leuke Bourgondische liedjes en een bijbehorende outfit.


REACTIES VAN KLANTEN

"Troubadour Tilburg is een zeer aardige man die een heel goede stem heeft en heel goed kan zingen plus gitaar spelen en ook aardig raad weet met de mondharmonica. Daarnaast beschikt hij over een uitgebreid repertoire. Hij was een uitstekende aanvulling op ons feest." Elly Blokzijl - 18 augustus 2018


"Mede dankzij Troubadour Tilburg is mijn SARAH feest een onvergetelijk feest geworden. Krijg ook van iedereeen erg leuke reactie van zijn optreden."
Nicole Nouwens - 10 januari 2016


"Nogmaals dank voor uw optreden. Het was zeer geslaagd. Ik heb ook veel lovende reacties gehad over uw optreden. Er was veel familie aanwezig die elkaar een hele tijd niet hadden gezien en door uw optreden en liedjes zat de stemming er goed in en was het geluid niet overheersend zodat eventuele gesprekken gevoerd konden worden. Nogmaals hartelijk dank. En we zullen u in deze omgeving promoten."
Fie en Engbert Freriks - 18 december 2014


"We zijn ontzettend tevreden en blij met jouw optreden, mede daardoor zien wij terug op voor ons en onze kinderen en kleinkinderen een geweldige dag. En we zullen je zeker aanbevelen als de gelegenheid zich voordoet."
Harry en Sjaan vd Crommenacker - 11 november 2014


U kunt troubadour Tilburg inhuren voor uw feest, opening van een expositie, braderie, festival enzovoorts.


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Tilburg Noord-Brabant - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl