AlleTroubadours.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
joboentertainment.nl
AlleTroubadours.nl  
 
 

TROUBADOUR UTRECHT 1

TROUBADOUR UTRECHT 1

PRIJS 3 UUR: 437
EXTRA UUR: 125

Prijzen zijn excl. btw

REISKOSTEN: 0,20 per km berekend vanaf Vianen

GELUID: in overleg


Voor uw feest en gelegenheid

Deze van oorsprong Brabantse Troubadour heeft zingen en gitaar spelen als grootste passie. Haar grote voorbeeld is Lenny Kuhr met haar lied "De Troubadour". Vanaf het moment dat zij dit lied hoorde, wist zij wat ze wilde worden: Vrouwelijke troubadour.

Haar repertoire bestaat inmiddels uit zo'n 125 meest Nederlandse liedjes van allerlei soort. Zij is in staat om een leuk programma te maken voor en met u en vindt het belangrijk dat het volledig naar uw wensen is.

Haar trefwoorden: Gezellig, genoeglijk, een lach en een traan. De interactie met het publiek maakt het programma bijzonder.

Genre: oud Nederlands, Nederlands, liefde, religieus, humor, meezing, ontroerend, kinder.

Natuurlijk komt zij met haar gitaar en in een mooi kostuum of zo u wilt gewoon als zangeres.

U kunt natuurlijk zelf het programma samenstellen aan de hand van haar repertoire en eventueel kan zij liederen op verzoek instuderen of aanpassen aan uw wensen. Een repertoirelijst kan per e-mail naar u toegestuurd worden.


REACTIES VAN KLANTEN

De Bracco Italiano Club heeft tijdens de jaarlijkse familiedag intens genoten van het optreden van de troubadour. Er is volop meegezongen met de welbekende Nederlandse liederen. Een aanrader, en nogmaals bedankt!

Leuke middag gehad met de troubadour. Ze maakt er echt een feestje van! Een echte aanbeveling voor uw partij'tje!

Mijn ervaring met een optreden van deze troubadour was geweldig. Het optreden was in een verpleeghuis bij dementerenden zorgvragers. Er was bijzonder goed contact tussen de zangeres en het publiek!! Er werd gezongen voor elk wat wils wat uitnodigde om mee te gaan zingen. De zorgvragers en alle andere luisteraars hebben genoten.


Een troubadour/minstreel voor sfeermuziek op uw feest huren in Utrecht Utrecht - Alle Troubadours heeft altijd een troubadour/gitaar muzikant in uw regio.


Indien u een optie wilt plaatsen klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de troubadour betreft het optreden.

 
       
    AlleTroubadours.nl